YoungSons Enterprises+31-6-28 427 658


+31-6-28 123 205

Hadoop / MapReduce Stagiair gezocht | Ondersteun jij ons team in het onderzoeken en maken van Hadoop en MapReduce concepten?

Stage?
Bij YoungSons zoeken wij briljante (laatste jaars) stagiairs die zoeken naar een mooie opdracht in een uitdagende omgeving. Wij zitten in 'start-up modus' waardoor alles wat er gemaakt wordt 'nieuw' is. Als stagiair ben jij dan ook een volwaardig lid van ons team, geen koffie halen dus!

YoungSons?
Wij zijn een in Amsterdam gevestigde start-up binnen de online advertising technology branche (we leggen het je nog wel uit). Wij ontwikkelen een aantal technieken om deze branche meer richting een 'real-time' wereld te krijgen.

Wat?
We zijn op dit moment in stealth mode, dus we kunnen helaas niet te veel vertellen. Maar wat we wel kwijt willen; miljarden requests per dag, live DB lookups, real time reporting en dat alles met 100% beschikbaarheid. Klinkt als een leuke uitdaging toch?

Jij?
YoungSons zoekt briljante stagiairs (zie hierboven) welke op dit moment een technische opleiding (HBO of WO) volgen. Wij bieden je een prettige werkomgeving - in hartje Amsterdam - waar je zelfstandig en met je team-members aan projecten gaat werken. Het liefst praat je Nederlands, maar Engels is ook oke.

Wie?
Het maakt niet uit hoe goed je bent, want wat wij het belangrijkst vinden is het team waar je in terecht komt (en deel van uitmaakt). Je collega's zullen je helpen als het je te boven gaat, net als zij ook naar jouw input luisteren.

Youngsons?
Ja we weten het, dit is niet de uiteindelijke naam van ons bedrijf